fbpx

Werken met Daisy

Heb je ooit in totale paniek 30 minuten lang naar de mobiel in je achterzak gezocht? (ik wel, waargebeurd verhaal) 

Ben je ooit aan het einde van de dag op de bank gestort zonder de energie om dat laatste halfuur voor je naar bed moet aan jezelf te besteden?

Ben je gewoon moe van het moe zijn?

Haal rustig adem, want ik kan je helpen. 

Mijn naam is Desirée Domacassé en ik word er intens gelukkig van dat ik andere moeders mag helpen zich weer energiek en lekker te voelen door middel van het geleidelijk toepassen van stressvrije gewoonten.

Ik heb een achtergrond in biomedische wetenschappen, geregistreerd bij beroepsvereniging BATC en Natuur Diëtisten Nederland als orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in het helpen van moeders met zelfs een verleden als danseres (lang verhaal). Na het afronden van mijn master in gedragseconomie en te hebben gewerkt als financieel econoom bij De Nederlandsche Bank, ben ik gestart met Daisy’s Yellow Pepper.

Mijn kwalificaties

 • Achtergrond in Biomedische Wetenschappen (VU)

 • Natuurvoedingsdeskundige (Sonnevelt)

 • Orthomoleculair Therapeut (Ortho Health Foundation)

 • Hormonen en Vrouwenklachten (Ortho Health Foundation)

 • Hormoon Consulent (Ortho Health Foundation)

 • Energetisch Morfologisch Bloedtest (Ortho Health Foundation)

 • Medische Basiskennis (Con Amore)

 • Gezondheidswetenschappen MSc (Vrije Universiteit)

Hoe ik jou kan helpen

Postpartum Checkup

Persoonlijke begeleiding nodig voor jouw postpartum klachten?Met de checkup krijg je inzicht in waarom je na de bevalling nog steeds niet helemaal bent hersteld. In een traject van 3 (telefonische) consults verspreid over 2 maanden weken pakken we de oorzaak van jouw klachten aan. We doen laboratorium testen, denk aan bloed-, ontlasting-, urine-, en/of speekselonderzoek. Hierdoor ben je gegarandeerd van een op maat gemaakt traject.

Deze aanpak is geschikt voor moeders die hulp nodig hebben bij het herstellen van de bevalling. Bijvoorbeeld als je worstelt met postnatale depletie, een postpartum depressie, een mama burnout, hormonale klachten zoals PCOS, onvruchtbaarheid, auto immuniteit en het prikkelbare darm syndroom, is dit een gepast traject.

Kosten: €1997,- incl. btw

 

Mama Care Cursus

Als het hoog tijd is om aandacht te schenken aan jouw gezondheid en je bent minder dan 4 jaar geleden bevallen ben je van harte welkom bij de de Mama Care Cursus.

In 4 weken krijg je meer inzicht in wat je lichaam nodig heeft. Je krijgt advies waar je makkelijk mee aan de slag kan en waar je snel resultaat van zult ervaren.  

Kosten: €197,- incl. btwa

  check je SPAM folder als je op een antwoord wacht of stuur gelijk een whatsapp bericht (linksonder). Met het verzenden van dit formulier geef je akkoord om zo nu en dan informatie te ontvangen van Daisy's Yellow Pepper.

  Desirée Domacassé
  Chat openen
  1
  Welkom bij Daisy's Yellow Pepper! Waar kan ik jou mee helpen?