Daisy's Yellow Pepper

‘In april nam ik contact op met Desirée. Na een zware bevalling heb ik een postnatale depressie gehad. Hoewel ik daar met behulp van therapie bijna helemaal van ben hersteld, verliet het gevoel me niet dat ik er nog niet helemaal was. Het vertrouwen in mijn lichaam om aan een tweede zwangerschap te beginnen ontbrak en alleen al de gedachte eraan zorgde voor totale paniek.

Alsof het zo moest zijn, kwam ik in korte tijd een aantal artikelen van Desirée tegen die mij erg aanspraken. Na verschillende dingen geprobeerd te hebben om mezelf weer (mentaal) sterk te voelen, was ik benieuwd geworden of ik met goede voeding en de juiste vitamines mijn constante gepieker en vermoeidheid zou kunnen oplossen. Voor iemand die niet persé veel interesse heeft in voeding en er weinig van wist, heb ik in een paar maanden tijd van het programma volgen veel veranderd ten goede. Omdat ik het verschil enorm voel, kost het ook weinig moeite. Ik ben heel blij dat mijn eindeloze gepieker en zorgen maken er niet meer zijn. En het is fijn om weer energie te hebben en niet meer het hele weekend bij te moeten komen van een drukke werkweek.

Niet alleen heeft Desirée mij heel fijn geholpen met praktische dingen zoals welke vitamines ik het beste kan nemen en wat voor een voedingstoffen voor mij goed zijn (tot en met boodschappenlijstjes aan toe), ook heeft zij uitgebreid de tijd voor mij genomen om samen met mij een oplossing te vinden voor mijn klachten. Ik ben Desirée voor altijd dankbaar. En wie weet, zit een tweede kindje er in de toekomst toch wel in!’