Werken met Daisy

Heb je ooit in totale paniek 30 minuten lang naar de mobiel in je achterzak gezocht? (ik wel, waargebeurd verhaal) 

Ben je ooit aan het einde van de dag op de bank gestort zonder de energie om dat laatste halfuur voor je naar bed moet aan jezelf te besteden?

Ben je gewoon moe van het moe zijn?

Haal rustig adem, want ik kan je helpen. 

Mijn naam is Desirée Domacassé en ik word er intens gelukkig van dat ik andere moeders mag helpen zich weer energiek en lekker te voelen door middel van het geleidelijk toepassen van stressvrije gewoonten.

Ik heb een achtergrond in biomedische wetenschappen, geregistreerd bij beroepsvereniging BATC als orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in het helpen van moeders met zelfs een verleden als danseres (lang verhaal). Na het afronden van mijn master in gedragseconomie en te hebben gewerkt als financieel econoom bij De Nederlandsche Bank, ben ik gestart met Daisy’s Yellow Pepper.

Mijn kwalificaties

  • Achtergrond in Biomedische Wetenschappen (VU)

  • Natuurvoedingsdeskundige (Sonnevelt)

  • Orthomoleculair Therapeut (Ortho Health Foundation)

  • Hormonen en Vrouwenklachten (Ortho Health Foundation)

  • Hormoon Consulent (Ortho Health Foundation)

  • Energetisch Morfologisch Bloedtest (Ortho Health Foundation)

  • Medische Basiskennis (Con Amore)

Hoe ik jou kan helpen

Hormoon Checkup

De klachten na de zwangerschap hebben altijd te maken met je hormonen die op hol zijn geslagen. Vanuit de orthomoleculaire therapie kijken we naar de drie belangrijkste hormoon systemen: jouw stress niveau, schildklier en menstruatie cyclus.

Met de Hormoon Checkup krijg je inzicht waar jouw klachten vandaan komen via het contact met elkaar en ook relevant onderzoek. Hierdoor kan ik jou heel persoonlijk voeding, leefstijl, en suppletie advies geven. 

Lees meer

Kosten: €499,- incl. btw

Health-CHeckup

Daisy's Yellow Pepper Programma

Persoonlijke begeleiding nodig voor chronische klachten? Via een traject van 8 (telefonische) consults verspreid over 4 maanden gaan we de oorzaak van jouw klachten aanpakken. We doen laboratorium testen, denk aan bloed-, ontlasting-, en/of DNA onderzoek. Hierdoor ben je gegarandeerd van een op maat gemaakt traject.

Deze aanpak is geschikt voor moeders die hulp nodig hebben bij het herstellen van de bevalling. Bijvoorbeeld als je worstelt met een postpartum depressie, burnout, hormonale klachten zoals PCOS, onvruchtbaarheid, auto immuniteit en het prikkelbare darm syndroom, is dit een gepast traject.

Je ontvangt een pakket aan ingrediënten en/of vitamines, krijgt toegang tot recepten en de online omgeving. 

Kosten: €1249,- incl. btw

I want the Health Checkup

Desirée Domacassé

Daisy's Yellow Pepper op Instagram

1
Welkom bij Daisy's Yellow Pepper! Waar kan ik jou mee helpen?
Powered by