fbpx

Online Mama Checkup

Voor mama’s die lekker in hun vel willen zitten

Doe ook mee aan het 4 weeks online programma
Online Postpartum Checkup - voor wie
Postpartum Hormonen

Eenmaal mama geworden, hoor je te vaak ‘het hoort erbij’ en ‘het gaat vanzelf weer over’ als je op zoek gaat naar hulp voor je klachten. Helaas gaan we dit ook geloven en raken we ervan overtuigd dat het vast niks is. Dit terwijl je maanden na je bevalling en zelfs jaren daarna klachten kan hebben en ontwikkelen die een postpartum oorzaak hebben.

Waarom? 

Tijdens de zwangerschap vinden er allerlei hormonale verschuivingen plaats zoals de grotere druk op je schildklier. Allemaal verschuivingen om ervoor te zorgen dat je kleintje groeit en alles krijgt wat het nodig heeft. Dit betekent ook dat de baby in jouw buik prioriteit heeft, alle voedingsstoffen gaan eerst daarheen en wat overblijft, is voor jou. Hierdoor ontstaan en er naast de grotere hormonale druk ook allerlei tekorten aan voedingsstoffen. En omdat niemand dat vertelt, vullen we deze niet specifiek aan wanneer we mama worden. 

De hormonale klachten die je ervaart, zijn niet alleen fysiek, bijvoorbeeld een cyclus waar je veel last van hebt, maar ook de stemmingswisselingen zoals somberheid of overmatig piekeren, eisen hun tol.

Voor wie?

Dit programma is voor jou als je één of meer van deze punten herkent:

 • je bent minder dan 4 jaar geleden voor het laatst bevallen 
 • je ploft elke avond uitgeblust op de bank 
 • je hebt vaak het gevoel dat je watten in je hoofd hebt
 • je voelt je soms zonder reden opgejaagd en onrustig
 • je maakt je vaak zorgen of piekert meer dan je gewend bent van jezelf
 • je emoties lijken extremer: je barst sneller in huilen uit, wordt sneller boos, bent somberder
 • je hebt geen zin om (leuke) dingen te ondernemen
 • je slechte trek overvalt je soms
 • je vermoedt dat je hormonen de reden zijn van je minder dan optimaal voelen

Weet dat als je rondloopt met deze klachten dat je niet de enige bent! Gelukkig is er heel veel wat je kunt doen om weer lekker in je vel te zitten en daar is echt geen ingrijpende verandering voor nodig – dat lichaam wat één of meerdere mensjes heeft gemaakt, kan zichzelf met de juiste voedingsstoffen en aandacht weer herstellen!

Online Postpartum Checkup - wat te verwachten

Wat kun je verwachten?

Meer energie!

Ontspannen moederen!

Je weer jezelf voelen!

Je hormonen begrijpen en ze voor je laten werken!

Het kan lastig zijn om ruimte voor jezelf te creëren nu je moeder bent. Binnen het online programma leer je hoe je dat weer kunt doen, doordat je tijd voor jezelf gaat nemen. Elke week ontvang je alle informatie die je nodig hebt en volg je met gelijkgestemde moeders het programma. Daarbij krijg je de unieke mogelijkheid om aan de hand van wekelijkse zelf checks te bepalen waar jij staat. Het geeft zoveel rust om dat voor jezelf helder te hebben in plaats van de verwarring die je kan aantreffen wanneer je op zoekt gaat naar antwoorden.

Hoe?

– Een wekelijkse video introductie (15 minuten) boordevol A-HA momenten

– Wekelijkse zelf check, zodat jij precies weet hoe je ervoor staat
– Een behandelplan die je eenvoudig en flexibel kunt toepassen met advies over voeding, supplementen en levensstijl aanpassingen
– Interactieve Zoom sessies om de week die je vragen beantwoorden   

Online Mama Checkup


Wanneer? 
Het programma begint op maandag 16 mei en zal 4 weken duren.

Kosten?

Het programma kost €197.
Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je een factuur en een tikkie.
Zodra het bedrag is voldaan, ontvang je de welkomstmail.

Vragen?
Als je verder nog iets wil weten over de Online Mama Checkup
stel je vragen dan gerust via de mail desiree@daisysyellowpepper.com

Schrijf me in

  Check je SPAM folder als je op een antwoord wacht of stuur gelijk een whatsapp bericht. Wij verwerken jouw gegevens Wij verwerken jouw gegevens met uiterste zorgvuldigheid zoals omschreven in onze privacyverklaring

  Daisy's Yellow Pepper - Desirée Domacassé

  Wie ben ik?

  Mijn naam is Desirée Domacassé en ik ben de oprichter van Daisy’s Yellow Pepper. Al 5 jaar bestaat deze orthomoleculaire praktijk waarbinnen (nieuwe) moeders worden begeleid met hun postpartum klachten. Als therapeut heb ik een specialisatie in hormonen, natuurvoeding, het immuunsysteem, postnatale depletie en ben ik darmtherapeut. Voor de begeleiding binnen de praktijk maak ik gebruik van de kennis die ik heb als gedragseconoom (MSc) en daarnaast ben ik ooit danseres geweest. Op het moment rond ik mijn master Gezondheidswetenschappen af, omdat een holistische benadering wat gecombineerd wordt met een wetenschappelijke de beste resultaten oplevert. 

  Met dit online programma hoop ik op een hele laagdrempelige manier mama’s te helpen zich weer goed te voelen en het vertrouwen te herstellen in dat wonderlijke lichaam wat leven heeft gegeven!

  Chat openen
  1
  Welkom bij Daisy's Yellow Pepper! Waar kan ik jou mee helpen?