fbpx

Ervaringen van anderen

‘In april nam ik contact op met Desirée. Na een zware bevalling heb ik een postnatale depressie gehad. Hoewel ik daar met behulp van therapie bijna helemaal van ben hersteld, verliet het gevoel me niet dat ik er nog niet helemaal was. Het vertrouwen in mijn lichaam om aan een tweede zwangerschap te beginnen ontbrak en alleen al de gedachte eraan zorgde voor totale paniek.

Alsof het zo moest zijn, kwam ik in korte tijd een aantal artikelen van Desirée tegen die mij erg aanspraken. Na verschillende dingen geprobeerd te hebben om mezelf weer (mentaal) sterk te voelen, was ik benieuwd geworden of ik met goede voeding en de juiste vitamines mijn constante gepieker en vermoeidheid zou kunnen oplossen. Voor iemand die niet persé veel interesse heeft in voeding en er weinig van wist, heb ik in een paar maanden tijd van het programma volgen veel veranderd ten goede. Omdat ik het verschil enorm voel, kost het ook weinig moeite. Ik ben heel blij dat mijn eindeloze gepieker en zorgen maken er niet meer zijn. En het is fijn om weer energie te hebben en niet meer het hele weekend bij te moeten komen van een drukke werkweek.

Niet alleen heeft Desirée mij heel fijn geholpen met praktische dingen zoals welke vitamines ik het beste kan nemen en wat voor een voedingstoffen voor mij goed zijn (tot en met boodschappenlijstjes aan toe), ook heeft zij uitgebreid de tijd voor mij genomen om samen met mij een oplossing te vinden voor mijn klachten. Ik ben Desirée voor altijd dankbaar. En wie weet, zit een tweede kindje er in de toekomst toch wel in!’

Michelle

IMG_4548

“[Desirée] is een guru als het gaat om alles wat met gezondheid, voeding en je levensstijl te maken heeft! Ze is heeft mij, mijn man en schoonmoeder ontzettend geholpen. We zijn allemaal gezond en blij dankzij haar!”

Veronica Mercado

‘So grateful to have met Desirée! Her wholistic health program did Magic to me.

Had started a new, very demanding job as well as a master program at Oxford University – while preparing to move into a new house which I was planning to renovate and furnish. Lot of pressure and work to do, nights and weekends filled with nothing but studying – and few months down the road I simply got exhausted, mentally and physically.

Met Desirée and … all is right in the world right now:) She understood immediately what was going on, did all necessary tests and started the program.
After only 4 sessions, I could already see results. And after 2 months I got my energy back, digestion got very much improved, my body got strengthened and the imbalances in the body mostly fixed.
4 months down the road and still in love with how I feel after applying Desiree’s program.

I don’t normally have addictions in life, but this might have just become one 🙂
She changed my life. I am different now – Healthier, Happier, and truly Enjoying life. And more importantly – more conscious about the importance of prioritizing my wellbeing before anything else. That has become one of my personal key metrics for defining success in life.

I wish I had met Desirée earlier… wish I’d started this journey and made all these changes long time ago, triggered by all the evidence of the scientific research, and the studies, and the spiritual teachings I’d read.

But the truth is that most of the time what truly transforms our lives is a very painful wake- up call.

#DoNotWait, #PeriodicalLifeAudit #TransformYourLife, #GetBriliantEveryDay

Desirée and her program – 5 stars and more’

Alice

IMG_6393

“Fantastisch samengewerkt met Desirée! Ze is heel enthousiast, kundig als het gaat om gezond eten en heeft voor alles een oplossing. Ik heb genoten van haar advies en toewijding. Voordat ik het wist was onze tijd samen voorbij. En weet je wat? Ik heb eindelijk mijn energie terug!”

Carolien Meijer

Twee maanden geleden zag het leven er anders uit. Ik at een stuk minder gezond dan ik deed tijdens mijn zwangerschappen. Ik voelde me ontzettend moe zowel fysiek als emotioneel. De zorgen voor mijn baby waren groot, omdat ze volgens het consultatiebureau en de kinderarts niet snel genoeg groeide. Het was nogal pittig met mijn oudste, omdat hij meer aandacht nodig had dan ik de energie had om te geven. En ook mijn relatie stond onder druk. Ik heb toen een afspraak gemaakt met Desirée en ben aan het programma begonnen met de overtuiging dat ik het zo niet langer wilde. We zijn aan de praat geraakt niet alleen over voeding, maar ook veel over de groei van mijn jongste en hoe om te gaan met die zorgen. Met eigenlijk relatief kleine aanpassingen voel ik me nu stukken beter. Ik maak me minder druk, ben minder prikkelbaar en heb de ruimte om er voor beide kindjes te zijn. Ik hoop nog meer stappen te maken in de toekomst. Maar het besef dat mijn welzijn zo bepalend is voor de rest van het gezin zorgt ervoor dat ik vastberaden ben om deze goede weg die ik ben ingeslagen vast te houden.

Samira

Als je ondersteuning nodig hebt,
nodig ik jou uit om een gratis telefonisch consult in te plannen.
Laten we het samen hebben over hoe jij je weer goed kunt voelen

_DSC0092 (1)

‘Ik vind het echt super interessant wat je post (in de Facebook groep) en heel goed dat je je hier mee bezig houdt. Ik denk dat het een groot gemis is in de reguliere medische zorg dat hier geen aandacht voor is voor vrouwen rond de bevalling. Jammer dat een groot deel van de vrouwen daardoor niet altijd serieus genomen wordt en het afgedaan wordt als ‘hoort erbij’. Zelf ben ik nu na 9 maanden (2e kind) geloof ik wel van mijn klachten af. Behalve dat ik heel snel afval van het krijgen van kinderen. Wat dus een tekort aan voedingsstoffen vergroot en klachten in de hand werkt. Dankzij jouw posts begrijp ik mijn klachten en weet ik dat ik niet de enige ben. Dank daarvoor!’

Linda

Neem contact met mij op

  check je SPAM folder als je op een antwoord wacht of stuur gelijk een whatsapp bericht (linksonder). Met het verzenden van dit formulier geef je akkoord om zo nu en dan informatie te ontvangen van Daisy's Yellow Pepper.

  Desirée Domacassé

  Daisy's Yellow Pepper op Instagram

  Chat openen
  1
  Welkom bij Daisy's Yellow Pepper! Waar kan ik jou mee helpen?