fbpx

Hormoon Checkup

Jouw postnatale klachten zijn altijd hormonaal

Wanneer het woord hormonen wordt gebruikt dan denken de meeste vrouwen automatisch aan hun menstruatie. Niet gek, want je slecht voelen in deze periode kan letterlijk je leven domineren.
 
Ons is wijsgemaakt dat het er een beetje bij hoort. Menstruatie is niet leuk dus neem de pil – als tiener eigenlijk al – en dan hoef je niet zo te lijden. Met heel wat gevolgen van dien. Die merk je pas echt als je dertig, veertig bent.
Maar waarom reageert het lichaam zo heftig op iets wat als een natuurlijk systeem is ingebouwd?
 
Is daar dan niet meer aan de hand, is wat ik mij afvraag dan…
 
En als je er induikt dan zie je dat jouw hormonale systeem meer is dan alleen jouw menstruatie en dat een gezond lichaam wat in balans is niet zo heftig hoort te reageren. 
 

Met de Hormoon Checkup twv €799 (deels vergoed door de zorgverzekeraars) krijg je een heel helder beeld van jouw (maandelijkse) klachten.

Ook als jij aan het voorbereiden bent op een volgende zwangerschap of je merkt dat het langer duurt dan dat je had gewenst, biedt de Hormoon Checkup een hele sterke basis.

Wat krijg je?

 • Intake

  Aan de hand van een uitgebreide en digitale vragenlijst - opgesteld door een integratieve gynaecologe - wordt duidelijk welk hormoon stelsel jou parten speelt

 • Onderzoek

  Jouw klachten worden verder onderzocht met relevante laboratorium testen - denk aan bloed, ontlasting, urine en/of speeksel onderzoek

 • Ondersteuning

  Jij krijgt in 3 (telefonische) consults heel persoonlijk voeding, leefstijl, en suppletie advies 

Meld je aan voor de checkup

  Check your SPAM folder if you are waiting for a reply or send a whatsapp message (bottom left). By submitting this form you agree to receive information from Daisy's Yellow Pepper from time to time.

  Daisy's Yellow Pepper op Instagram

  Open chat
  1
  Welkom bij Daisy's Yellow Pepper! Waar kan ik jou mee helpen?