fbpx

Disclaimer

Het doel van Daisy’s Yellow Pepper is om moeders over de hele wereld te informeren en inspireren. Wij verwelkomen al uw opmerkingen, verzoeken en vragen. Gebruik het contactformulier om ons te bereiken.
We zijn niet van plan om een ​​medische diagnose te stellen met de informatie die wordt verstrekt op deze website, de nieuwsbrief en onze sociale media. Raadpleeg uw arts, therapeut of andere zorgverlener met betrekking tot uw persoonlijke situatie. Bij het verstrekken van informatie wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Niettemin is het mogelijk dat een onnauwkeurigheid wordt gepubliceerd.

Bovendien aanvaardt Daisy’s Yellow Pepper geen aansprakelijkheid voor mogelijke onjuistheden of de mogelijke directe of indirecte schade die kan voortvloeien uit het bezoeken van deze website of het gebruiken van de informatie die wordt verstrekt op de website-nieuwsbrief en sociale media, in welke vorm dan ook. Claims van deze aard zijn uitgesloten. Neem contact met ons op als u een fout of onnauwkeurigheid ontdekt. Ons doel is om de best mogelijke informatie te bieden en staat open voor suggesties die tot verbeteringen leiden.

We behouden ons het recht voor om de informatie op deze website zonder waarschuwing en met onmiddellijke ingang te wijzigen. Helaas werken gekoppelde bestanden of websites van derden die zijn verbonden met de website mogelijk niet correct. We proberen deze hyperlinks periodiek te controleren. Als ze niet werken, kunt u ons dit laten weten via het contactformulier. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor wijzigingen die andere websites aanbrengen in hun hyperlinks en materiaal.

Auteursrecht

Alle rechten voorbehouden. De website en de volledige inhoud ervan (tekst, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen, enz.) Zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is gebruikers niet toegestaan ​​de informatie en / of afbeeldingen op deze site te wijzigen, verkopen, kopiëren (gedeeltelijk of integraal) en / of openbaar te maken of ongepast te gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Daisy’s Yellow Pepper. Neem contact op met: info@daisysyellowpepper.com met uw vragen.

Chat openen
1
Welkom bij Daisy's Yellow Pepper! Waar kan ik jou mee helpen?